Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

zobrazování TMC

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod Mio-Treo.info v 15 lis 2015 22:44

2 canár:

To není nic neobvyklého - TMC není u nás zrovna na ideální úrovni a pokud nemáš opravdu dobrý signál ze stanice, která data šíří, tak se nic nenajde... :nee:
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 958
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod canár v 15 lis 2015 22:54

Díky za odpověď,ale moc si mě nepotěšil :zed:
Vót ťěchňika.
canár
 
Příspěvky: 15
Registrován: 09 lis 2015 09:20

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod canár v 14 bře 2017 20:09

Objevil se u mě další problém.Náhle se přestali načítat události z TMC,Tedy upřesním "sigmál (nebo co se tam píše) je k dispozici" síla je komlet zelená a nic.
Protože jsem si myslel,že se mi něco přepsalo,provedl jsem přeinstalování z funkční zálohy.A opět bez výsledku.
canár
 
Příspěvky: 15
Registrován: 09 lis 2015 09:20

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod Ivo K v 15 bře 2017 08:29

Možná stanice, kterou přijímač TMC naladil (jak píšeš "signál je k dispozici") už, nebo nikdy, TMC informace nevysílal nebo je signál např. rušen jiným vysílačem či signálem mobilních operátorů 4G.
Vyzkoušel bych TMC na jiné stanici se silným signálem, nejlépe na úplně jiném místě.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5428
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod canár v 15 bře 2017 11:04

Zkoušel jsem i všechny ostatní možnosti ladění,ladění Primo,automaciké atd. a nic.Zrovna jsem cestoval po republice Ústí n labem-Praha -Č.Budějovice.
canár
 
Příspěvky: 15
Registrován: 09 lis 2015 09:20

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod Ivo K v 15 bře 2017 12:50

A co máš vlastně za stroj?
Anténa je v pořádku?
Zavzpomínej co se stalo v čase, kdy ti TMC ještě fungovalo a kdy už ne - nějaké instalace, úpravy SW či změny na vozidle (výměna čelního skla.....).
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5428
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod canár v 13 čer 2017 12:31

Castecne vyreseno.Chyba sedela za volantem. :!:
Uz normalne pracuje.Problem je pouze v miste bydliste,respektive v oblasti mezi bydlistem a Prahou.Vypadla totiz frekvence 90.9 kHz.Alespon to si myslim.
Pokud je nekdo z mista :?: mate stejny nebo podobny problem?
Diky za odpoved.
canár
 
Příspěvky: 15
Registrován: 09 lis 2015 09:20

Předchozí

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník